526 Views

A “Keresd a kisalföldit” sorozatban olyan szolgáltatások és termékek mutatkoznak be, melyek mindegyike itt található a Kisalföldön. Most egy olyan vállalkozó hölgyet hoztam nektek, akit évek óta személyesen is ismerek. Kata egy olyan hölgy, akiből mindig egyfajta pozitív  életérzés sugárzik, bármikor találkozom vele.  Életének szerves része a sport és az egészséges életmód, a mozgás, az egészséges táplálkozás. Ismerkedjetek meg vele Ti is.

Gombos Németh Katalin vagyok, Győr mellett, Győrzámolyon élek a családommal. Táplálkozási tanácsadóként és gátizom torna trénerként dolgozom. Győri stúdiómban végzem a szolgáltatásokat.

Életmód és táplálkozási tanácsadóként több éves tapasztalattal, természetes megoldásokkal, termékértékesítés nélkül dolgozom. 

Segítek:

  • az életmódváltásban,
  • ha fogyni szeretnél,
  • ha hosszútávú, természetes megoldást keresel,
  • személyre szabott étrend kialakításában (ételintolerancia esetén is!)
  • ha szeretnéd elsajátítani az egészséges életmód alapjait,
  • sporttáplálkozás összeállításában,
  • vegán, vegetáriánus étrend esetén is.

FB oldalam: https://m.facebook.com/g.nemethkatalintaplalkozas/

Gátizom torna trénerként kis csoportos és egyéni gátizom torna tanfolyamokat tartok Győrben. 9 órában elméleti és gyakorlati oktatást kapsz, a végén pedig személyre szabott gyakorlatsort adok, amit otthon tudsz végezni. Segítek a megelőzésben, és a már meglévő panaszok enyhítésében, megszüntetésében.

Miért érdemes erősíteni a gátizmokat? A gátizom torna pozitív hatást gyakorol a méh, a petefészek, a húgyhólyag és a belek működésére. Fokozódik a kismedencei szervek vérellátása, javul a záróizmok ereje és állóképessége, jelentősen nő az ürítési kontroll.

FB oldalam: https://m.facebook.com/gatizomerositoprogramgyor/

Gombos kata
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 4
previous arrow
next arrow

Olvasd el a rovat többi cikkét is:

Anyajegy

Bata Lívia fotográfus

Ha kell egy kis MÓKA