440 Views

A “Keresd a kisalföldit” sorozatban olyan szolgáltatások és termékek mutatkoznak be, melyek mindegyike itt található a Kisalföldön. Eddig is többségében magyar kézművesek és termelők portékáit vásároltam, de az elmúlt években erre kiemelten figyelek.

Ha a kisebbik fiamnak keresek valami ajándékot, akkor biztosan kerül a meglepik közé egy-egy MÓKA figura. Imádja az összes darabot amit a Móka lányok készítettek nekünk. Van közöttük breki, pingvin, süni , sőt még kokárda is. Deee, a fiam nekik köszönheti a nagy kedvencét Flokit a félszemű teknőst, ami a saját élő teknősének a kiköpött mása. 🙂 Ismerkedjetek meg most Ti is a MÓKA hölgyeivel.

Három lánytestvér : Németh Katalin, Alíz és Nárcisz közös szenvedélyéből született a MÓKA

Gyerekkorunkban anyukánktól tanultunk meg kötni és horgolni. Jó pár éve a családtagoknak készültek az első pulóverek, sapkák, sálak, később a horgolt pihe-puha állatkák. A családban mindenki nagyon megszerette ezeket a kedves kis figurákat, ez inspirált minket, hogy másoknak is készítsünk játékokat.

Azóta sok általunk horgolt kis kedvenc talált szerető gazdára. Ezek a figurák (horgolt babák, állatok, használati tárgyak) finom fonalakból, biztonsági vagy varrott szemekkel, amigurumi töltőanyaggal készülnek, ezért szeretettel ajánljuk gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Persze a sapkák, sálak, kesztyűk, babaholmik és egyéb hasznos, vagy hordható termékek készítését sem hagytuk abba, ezért ezek is megtalálhatóak nálunk.

Mindegyiket szívből ajánljuk, hiszen kitűnő választás névnapra, születésnapra, esküvőre, eljegyzésre, ballagásra, évfordulókra, vagy csupán a szeretet kifejezésére.

A hölgyekkel és munkáikkal személyesen is találkozhattok minden hónap második szombatján a győrszentiváni Cserók placcon de a termékeik megvásárolhatóak a Meska kézműves webáruházban is.

MÓKA Facebokk oldal: klikk

Moka
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Slide 4
Slide 4
Slide 4
Slide 4
Slide 4
Slide 4
Slide 4
previous arrow
next arrow
 
Olvasd el a rovat többi cikkét is: