315 Views

A “Keresd a kisalföldit” sorozatban olyan szolgáltatások és termékek mutatkoznak be, melyek mindegyike itt található a Kisalföldön. Manapság a kézművesség reneszánszát éli, pedig a kézműves lét – és ezt gyöngyfűző ékszerkészítőként bizton állítom – nem egyszerű dolog. Néha gyötrelmes, gyakran fárasztó, előfordul, hogy kilátástalan, a végeredményt meglátva mégis minden percét megéri. Hogy miért? Mert a kézművest maga az alkotás öröme élteti. 

A mostani ““Keresd a kisalföldit” bejegyzésben ismerkedjetek meg Ágnessel, a Hatmanó kézműves vállalkozás anyujával

Vass Ágnes vagyok, férjemmel és hat gyermekemmel Vámosszabadin élek. Gyerekkorom óta örömömet lelem a kreatív tevékenységekben, szívesen alkotok, nemezelek, horgolok, barkácsolok de az én utam igazán: a varrás.

Első megrendelőim és a márkanevem megalkotói is gyermekeim voltak. Sorban, ahogy születtek mindig szükség volt egy takaróra, falvédőre, tornazsákra, hátizsákra, rajta kedvenc figurával, szopirongyra, baba játékra, pihe-puha párnára. Ilyenkor szívesen vettem elő első varrógépemet, amit a nagymamámtól örököltem és valóra váltottam gyermekeim álmát. Hamarosan a szűk családon túlról és a barátok köréből is érkeztek hozzám a megvalósítandó álmok.

Így férjem bíztatására hallgatva úgy gondoltam, másokat is megörvendeztethetek egyedi munkáimmal és 2015 óta termékeim a MESKÁN, ETSYN, FACEBOOKON is láthatóvá, megrendelhetővé váltak.

Az elmúlt években sok általam varrt hátizsák, csendeskönyv, babakönyv, alvósnyuszi, oviszsák, kenyereszsák, neszszer, varróskészlet, női táska találta meg boldog tulajdonosát.Az elmúlt években sok általam varrt hátizsák, csendeskönyv, babakönyv, alvósnyuszi, oviszsák, kenyereszsák, neszszer, varróskészlet, női táska találta meg boldog tulajdonosát.

Termékeim designer pamutvászonból, twill-vászonból, kiváló minőségű, magyar gyapjúfilcből készülnek. A kínálat folyamatosan bővül, egyedi kívánságokat is szívesen teljesítek.

Szeretettel ajánlom munkáimat gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt, ünnepi alkalmakra, születésnapra, névnapra, babalátogatásra, a mindennapokra vagy csupán az öröm kedvéért.

Ágnes munkáit megtaláljátok a Meska kézművesáruházban is: Katt

Ízelítő Ágnes munkáiból:

Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 2
Slide 2
Slide 2
Slide 2
Slide 2
previous arrow
next arrow
Nézd meg a rovat többi bejegyzését is:

 

 

Leave Comment