315 Views

Keresd a kisalföldit” sorozatban olyan szolgáltatások és termékek mutatkoznak be, melyek mindegyike itt található a Kisalföldön. Bár elcsépelten hangozhat, de sajnos attól még igaz, hogy a mai rohanó világban  túl keveset foglalkozunk saját magunkkal. A belső egyensúly, a magabiztosság, a nyugalom, sajnos az állandó rohanás miatt háttérbe szorul. A tartós, mély, belső elégedettség a teljes életünkre kihat, de ezt elérni nem egyszerű és könnyű dolog.

LÉLEKÉBREDÉS – Bármikor képes vagy önMAGad újjáépítésére! A döntés a Tiéd, kezdd ott, ahol tartasz!

Mit jelent ez? Azt a lenti bejegyzésben Nóra mondja el nektek.

 

Dr. Mirzah-Gerely Nóra vagyok, kineziológus, life coach és mentor.

Tevékenységeim olyan technikákat és módszereket ölelnek fel, melyek hatékony segítséget nyújtanak elsősorban azoknak, akik

 • önbizalomhiánnyal,
 • önértékelési problémákkal,
 • megfelelési kényszerrel,
 • kisebbrendűségi érzéssel,
 • kapcsolati problémákkal,
 • döntési nehézségekkel küzdenek,
 • akik áldozatként élik túl a mindennapokat,
 • akiket félelemmel tölt el felvállalni NŐI minőségüket életük bármely területén,
 • akik elvesztek a különböző szerepeikben (anya, feleség, barátnő, önMAGa), és szeretnék az egyensúlyt megteremteni a különböző szerepek és életterületek között,
 • akik szeretnének NŐként kiteljesedni, NŐiségüket megélni, NŐI energiáikat felszabadítani,
 • akik különböző női problémákkal, fizikai megbetegedésekkel (menstruációs zavarok, fogantatási nehézségek, mellek, méh, petefészek tünetek…) küzdenek.

Segítséget nyújtanak azoknak, akik szeretnének újra egyensúlyt teremteni önmagukban, életük különböző területei, és szerepeik között, továbbá a stresszkezelés, az önismeret elsajátítása, fejlesztése, a feszültségoldás, a testi-lelki fájdalmak csillapítása, a nehézségek, elakadások pozitív irányú változtatása, a prevenció, az egészségmegőrzés terén.

Célom, hogy ügyfeleimnek komplex, egyénre szabott, tudatosságot emelő megoldást nyújtsak a felmerülő problémákra, hogy képessé váljanak erős önbizalommal, önelfogadással, önszeretettel, magabiztossággal megvalósítani és megélni önmaguk legteljesebb formáját.

Továbbá, képessé váljanak arra, hogy felismerjék képességeiket, erősségeiket, kialakíthassák pozitívabb és egészségesebb énképüket, mélyebb önismeretre tegyenek szert, hogy más szemszögből lássák a problémákat és így sokkal hatékonyabban tudják azokat megoldani, képessé váljanak pozitív jövőképük és céljaik kialakítására, és ezáltal egy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb és egészségesebb életet élhessenek.

A kezelések alkalmával egy kézben, egy térben, komplex eszköztárral valósul meg egy személyre szabott, az egyénnel átfogóan foglalkozó, önbizalmat, önelfogadást, tudatosságot emelő folyamat, ahol a jelen probléma múltban gyökerező okát megtalálva, feldolgozva, a gátló hit- és gondolatrendszereket, negatív sémákat átalakítva, és ebből a megváltozott látásmódból kiindulva a hozzám érkező magabiztosan haladhat a jövője, a céljai felé, így képessé válik önmaga, és az általa választott legteljesebb élete megvalósítására, megélésére.

Komplex eszköztárral rendelkezem, ezt ma már tudatosan alakítom így, hiszen mindenki különböző, ugyanaz az eszköz, technika, módszer nem lehet megfelelő mindenkinek. Egyénre szabom a folyamatokat, amely folyamatban segítem, támogatom, kísérem a hozzám érkezőket, hogy a legnehezebb pillanatokat is élményként élhessék meg.

Mindenkivel onnan indulunk el, ahol éppen tart, és ketten alakítjuk azt a folyamatot, melynek végén eléri az eredményt, a vágyott állapotot.

Hiszek az életen át tartó tanulásban, a folyamatos fejlődésben, hiszek az értékekben, melyeket minden alkalommal átadok ügyfeleimnek.

Szeretettel: Nóra (20/292-7085)

https://www.facebook.com/groups/358123045135164/members

https://www.facebook.com/lelekebredes

www.lelekebredes.hu

Leave Comment