629 Views

A Keresd a kisalföldit” sorozatban olyan szolgáltatások és termékek mutatkoznak be, melyek mindegyike itt található a Kisalföldön. Már magam sem emlékszem, hogy mikor lettem kávé rajongó, de hosszú évek óta kávéval kezdem a reggelt és ma már elképzelhetetlen számomra, hogy kávé nélkül induljon a nap. Mi, akik megszállott kávérajongók vagyunk, mindent megteszünk egy tökéletes feketéért. Ismerkedjetek meg a győri Peak Roster Kávépörkölő Műhellyel.

 
Peak Roaster Kávépörkölő Műhely, Győr
 
Minden reggelem egy utazással kezdődik, Dél_Amerikába, Afrikába, vagy Indiába.
A reggeli ízutazással jól indul a napom, évek óta  magamnak pörkölöm és ízesítem a kávémat.
Szeretném, ha az  ismerőseim, és az ismeretlen ismerősök is megtapasztalnák, milyen is a Peak Roaster Kávépörkölő Műhelyből kikerülő gyümölcs ízű, csokis, vagy akár likőrös kávé zamata.
Szívesen készítünk egyedi kérésre, kisebb mennyiségű kávét, cégek,  irodai kollektívák részére, vagy ügyfél ajándékként 
Legyen saját kávéja, amit Ön álmodott meg!
Kínálatunk a facebook boltunkban elérhető
 
Egy kis történelem
 
Másfél évtizedet követően, “multis” alkalmazottból lettem 3 gyermekes anyuka és vállalkozó. Cégalapításkor arra gondoltam, mostantól már csak azt szeretném csinálni, amit szeretek, ami magamnak és másoknak is örömet okoz. 
Egy nyári reggelen, nyaraláskor, a szokásos ébredést követő kávé elkészítésekor döbbenünk rá, hogyha nem visszük magunkkal a saját készítésű kávénkat, nem is esik annyira jól, mert a saját ízeinkhez szoktunk.
Ismerőseink és a családunk is jó minőségű, finom, nem savas és nem keserű kávét kapnak nálunk, igyekszünk a pörköléskor játszani az ízekkel, kalandozni a zamatokban.
Ezen az említett nyári reggelen határoztuk el, hogy kézműves kávéinkat bemutatjuk a nagyközönségnek is, hiszen finomak, jó pár évnyi szakmai múlt és tapasztalat alapján készülnek.
Köszönjük az azóta érkezett pozitív visszajelzéseket, a nyári után készül az új, ünnepi kollekció, mely október végén kerül ki a facebook boltunkba és a partnereinkhez.
Kóstoljátok meg a Peak RoasterKávépörkölő Műhely magas minőségű termékeit!

Leave Comment