507 Views

A “Keresd a kisalföldit” sorozatban olyan szolgáltatások és termékek mutatkoznak be, melyek mindegyike itt található a Kisalföldön. Ahhoz, hogy valaki sikeres kézművesnek vallhassa magát, rengeteg apró lépésre, sok-sok évnyi tanulásra és tapasztalatra van szüksége. Az sem árt, ha eltér a megszokottól és valami különlegessel rukkol elő.Vivien különleges képeit és csodálatos sálait elnézve úgy érzem, igazán egyedire bukkanhat minden kedves vásárló.

Textilszobrászat és grafika egyetlen kézben

Hollenczer Vivien vagyok, de az alkotásaimat Vivien Holl-ként készítem.S milyen alkotások is ezek? A vállalkozásomnak valójában két ága is van – az egyikben domborműves képeket készítek Paverpol technikával (ez egy textilszobrászati technika, de képeket is lehet vele készíteni). Ezek a képek nem csak részletekbe gazdag, domborműves alkotások a falra, hanem található köztük kicsi, állványos képek is, amik kitehetők polcra, íróasztalra, s így még inkább szem előtt lehetnek. 😉

 
De akár “hordhatod” is a kedvencedet! Hogy hogyan? A képek lenyomataival üveglencsés ékszereket, kendőket és sálakat is készítek – így bármikor magaddal „viheted” a kedvenc képedet.
Emellett a technikát oktatom is – igaz, a jelenlegi helyzetben ez nem egyszerű, ezért elkezdtem alkotócsomagokat készíteni – amiből 3 téli és 3 tavaszi témájú alkotócsomag már elkészült.
De mi is a másik ág? Az is kreatív, csak kicsit másképp és még nagyon az elején tart. De ott is voltak/vannak nagy kihívások. 😉 Ugyanis grafikus is vagyok. Először a saját vállalkozásommal kapcsolatos grafikákat, illetve édesanyám vállalkozásának a grafikai munkáit készítettem, de azóta más munkák is voltak. Miket készítettem? Weboldalakat, mese és kreatív könyveket szerkesztettem és illusztráltam, mesékkel és gyöngyfűzésekkel teli gyerekmagazin szerkesztője és fotósa vagyok (már 5. rész is megjelent online), s egy önfejlesztő társasjáték grafikájának tervezésében is részt vettem. Jelenleg azon dolgozom, hogy az év második felére elkészüljön az új szolgáltatásom – a vállalkozó nőként szeretünk kitűnni a tömegből, többet adni a vásárlóinknak – ebben szeretnék segíteni másoknak szerkesztésben és akár nyomtatásában is: matricákkal, köszönőkártyákkal, kuponokkal, szórólappal, stb.Hol találhattok meg?

Blog: https://www.vivienholl.com/

 

Slide 4
Slide 2
Slide 3
Slide 3
previous arrow
next arrow

Leave Comment