531 Views

A Keresd a kisalföldit” sorozatban olyan szolgáltatások és termékek mutatkoznak be, melyek mindegyike itt található a Kisalföldön. A mai rohanó világban is léteznek olyan események, amikor önkéntelenül is megállok egy pillanatra és átsuhan a gondolat: “Ez most jól esett a lelkemnek” Ilyenek például a csütörtöki jógaórák, amik szerencsére újra elérhetőek. Őszintén bevallom, hogy még soha nem jártam kineziolgusnál. Ám Bernadett bemutatkozását olvasva egyre inkább ott motoszkál a fejembe, hogy ismét egy remek dologgal ismerkedhetek meg.

Ami jól esne a lelkemnek

Katona Bernadett vagyok, kineziológus. Győrben élek és dolgozom, a belvárosban levő Napfény Kuckóban fogadom vendégeimet.

Több, mint 15 éve foglalkozom különböző önfejlesztő, spirituális módszerekkel, és öt éve jött el a hívás, hogy mindezeket ne csak családom, barátaim illetve a magam hasznára alkalmazzam, hanem másoknak is segítsek a megszerzett tudásommal és tapasztalatommal.

Miután elvégeztem a természetgyógyász képzést, a kineziológiában találtam meg azt a módszert, amit azért szerettem meg, mert nagyon hatékony, és holisztikus szemléletével nem csak egy-egy adott területre, tünetre fókuszál, hanem az egész embert, testet, lelket és szellemet egységben szemlélve segít egy-egy probléma megoldásában.

A kineziológia egy olyan önfejlesztő és stresszoldó módszer, ami gyönyörűen összeköti a keleti energetikai gyógymódokat és a modern nyugati orvoslás eredményeit. Segítségével feltárhatjuk a vendégben lerakódott érzelmi és energetikai blokkokat, a fejlődést akadályozó hitrendszereket, és gyengéd módon tudjuk ezeket az elakadásokat, a fennálló stresszt és negatív érzelmeket oldani, például akupunktúrás- vagy reflexpontok masszírozásával, vizualizációkkal, és még sok más egyéb módon.

A kineziológia mellett még különböző, leginkább relaxáló, feszültségoldó masszázzsal segítem vendégeimet az ellazulásban, a rajtuk levő stressz oldásában és egészségünk megőrzésében, de ha valaki nem tudja megoldani a személyes találkozást, akkor van lehetősége online konzultáción is részt venni. 

Álmom, hogy minél több embert tudjak támogatni abban, hogy megismerje, megtalálja és elfogadja önmagát, hogy megteremthesse testi-lelki egyensúlyát és azt az életet, amire igazán vágyik!

Ha szeretnél többet megtudni a kineziológiáról, nézz körül a honlapomon: www.napfenykucko.hu, vagy kövesd Facebook oldalamat:

NapfenyKuckoGyor

Slide 4
Varsanyi
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

Leave Comment