449 Views

A “Keresd a kisalföldit” sorozatban olyan szolgáltatások és termékek mutatkoznak be, melyek mindegyike itt található a Kisalföldön.

Szeretném, ha a kamerámba mosolyogva 𝐦𝐢𝐧𝐞́𝐥 𝐭𝐨̈𝐛𝐛 𝐇𝐨̈𝐥𝐠𝐲 𝐞𝐥𝐡𝐢𝐧𝐧𝐞́, 𝐡𝐨𝐠𝐲 ő is 𝐬𝐳𝐞́𝐩.

Mindig irigykedve néztem azokat a képeket amiken olyan fiatal, vagy akár középkorú, idősebb hölgyek voltak, akikről sugárzott a magabiztosság és elégedettség. Többször elgondolkodtam azon, vajon lenne-e bátorságom, vagy egyáltalán kedvem egy saját portrésorozathoz. Végül mindig oda lyukadtam ki, hogy ez nem igazán nekem való… Mára ez a véleményem teljesen megváltozott.

Az elmúlt pár hónapban a közösségi médián keresztül többször is szembejöttek velem a Kirschner Stúdió munkái amik minden egyes alkalommal elbűvölnek. Ismerkedjetek meg Ti is Kirschner Annával  és a Kirschner Stúdióval.

Vállalkozóból Anya – Az én történetem

Kirschner Anna vagyok, divat és portré fotós – és amit nem gyakran fűzök hozzá; vállalkozó és Anya. 

Sokakkal ellentétben én előbb lettem vállalkozó, mint anya. 

De mindenekelőtt fotós voltam – már mielőtt tudomásul vettem volna. 

A “művészi véna” ott lüktet a családom több felmenőjében is, így talán nem is csoda, hogy végül én is ilyen pályára sodródtam. A főiskola után – a barátoktól, családtagoktól távol -,  Finnországba kerülésem okán kezdtem el önmagamat olyan igazán keresni – és végül a fotózáson keresztül megtalálni. Akkor még egy kezdő szintű géppel fotóztam szinte mindent és bármit, ami az utamba került. Külföldi kalandom végére már szilárdan élt bennem az elhatározás: én bizony fotográfus/fotóművész leszek! A kicsi gépet egy komolyabb, az elhatározást pedig tett követte: hazaérve beiratkoztam egy komoly fotográfus iskolába, ahol többek között Gőbölyös Luca fotóművész oltalmazó szárnyai alatt tanulhattam és bontakozhattam ki igazán. 

Már az elejétől fogva a divatfotózás volt a mindenem, nem volt tévút, nem volt kérdés. Tudtam, hogy ki vagyok, mit szeretnék csinálni, és szinte kézzel tapinthatóan éreztem ezt a jövőképet. 

Nem kellett sokáig várnom, az iskola elvégzése után rögtön gyakorlati helyet kaptam az Image Models ügynökségnél… és így az álomból hamar valóságot kovácsoltam. 
Szeretném, ha a kamerámba mosolyogva mindenki elhinné hogy szép, ezért alapítottam meg 2008-ban a Kirschner Studios-t, ahol profi női csapattal varázsoljuk a Hölgyeket ellenállhatatlanná és önbizalommal telivé, hogy aztán a csodás eredményt profi fotókkal koronázzuk meg.

Az elmúlt 13 évben megjártam – többek között – Londont és New Yorkot is. Olyan neves magazinokban publikálhattam a képeimet, mint a Vogue, Marie Claire, Nők Lapja, vagy a Huffington Post, kiállításom jelent meg Dallasban. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy mindezt megvalósíthattam.

Csak évekkel a stúdió alapítása után, a fiam születését követően tudatosult bennem, hogy a kirakós azonban nem volt teljes, valami még hiányzott. 

Mindig is csodáltam a Nőket, Anyákat – megérteni őket azonban csak a saját terhességem alatt és után sikerült úgy igazán. A bennem is végbemenő külső és belső változásoknak köszönhetően lett az általam nyújtott szolgáltatás több, mint egy “egyszerű” fotózás: életre szóló élmény, terápia, önkényeztetés – egy cinkos, minket Nőket összekötő szeánsz. 

Sokszor persze képtelenség éles határvonalat húzni a munka és a család között, mint a női vállalkozók zöme, én is jól ismerem ezt. Anyaként a hivatásunkban is kiteljesedni bizony áldozatokkal, kompromisszumokkal, vagy éppen kreatív megoldásokkal jár, hiszen egyszerre kell megfelelnünk az ügyfeleink és a családunk igényeinek is.

Hogy másképpen csinálnék-e bármit? Kétlem. 

Nekem megadatott az, hogy egy vállalkozásban, két alkalommal is megtaláljam önmagamat, az identitásomat – mint fiatal Nő, és mint érett Anya. 

Ezeket a kincset érő tapasztalatokat pedig a világért sem cserélném el. 

Slide 4
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

Kirschner Studios elérhetőségei

Tel: (30) 153 22 78

Email: anna@annakirschner.com

Web: www.annakirschner.com

Facebook : facebook.com/annakirschnerphotography

Instagram: @kirschner_studios

 

Leave Comment