648 Views

A mai napon kivételesen nem egy kisalföldi, hanem egy fővárosi vállalkozó hölgy mutatkozik be az oldalon. Mióta nagy nehezen rászántam magam egy profi portréfotó sorozat elkészítésére, azóta tudom, hogy egy jó fotózás kincset ér. Nem csak maguk a fotók, hanem maga az élmény is annyi pozitív érzést adott nekem, amivel több hónapra feltöltődtem. Erről egyébként ezen a linken olvashattok. Ma ismét egy tehetséges fotós mutatkozik be az oldalon.

Tóth Réka vagyok, a WoW Photography megálmodója.

Gyerekkorom kedvenc hobbija nőtte ki magát hivatássá. Mindig volt a kezemben egy alapabb fényképezőgép vagy mobil és ez most is így van, csak most a mobil mellett már profi gépet használok – a mobilt csak hobbi célra.
Több témával is szívesen foglalkozom, nem választottam ki egy konkrét kedvencet, mert nem tudnék választani – a többi témát hanyagolni.

Szeretem elkapni a megismételhetetlen pillanatokat az emberek között, egy pár esetén meghitt, romantikus fotózáson vagy legyen szó nagy családról, de szívesen készítek hivatalos képeket is pl. honlapra vagy valósítom meg hölgyek elképzeléseit fehérneműs
(boudoir) fotózáson, ahol viszontláthatják igazán szexi önmagukat. Szívesen megyek rendezvényekre, családi eseményekre, esküvőkre is, emellett szeretettel hódolok a mozdulatlan szépségeknek is – ékszerek, kiegészítők, tárgyak, akár autó és
ingatlan is.
Szeretem megoldani a kihívásokat, így legyen szó bármiről, biztosan találunk rá megoldást.

A portfólióm (http://wowphotography.pixieset.com) mindent elmond, facebook-on
(https://www.facebook.com/wow.photography) és instán ((@wow_effect_photography) is
elérhető vagyok.

Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 2
Slide 2
Slide 2
Slide 2
Slide 2
previous arrow
next arrow

Kérlek olvasd el a “Keresd a kisalföldi” rovat bejegyzését is:

Sudár birtok a családi gazdaság

Katona Bernadett, kineziológus

Vivien Holl, a sokoldalú kézműves

Kirschner Anna, a valódi szépség szerelmese

Hatmanó

Lakberendezés és kreativitás, Varsányi Valentina

Merj változtatni!

Ha kell egy kis Móka!

Bata Lívia fotográfus

Anyajegy

 

 

Leave Comment